Monda | Soal Beach Resort
Soal Beach Resort

Het nieuwbouw project; Soal Beach Resort staat live!

Het nieuwbouw project; Soal Beach Resort staat live!

Komende jaren wordt AquaResort Soal Beach Resort doorontwikkeld naar Soal Beach Resort. Ons nieuwe vakantieresort rust op drie pijlers: natuurbeleving, luxe en levendigheid. In 2022 is de bouw van start gegaan en in juni 2023 zullen 28 strandappartementen worden opgeleverd. Naast appartementen aan het strand en aan de haven komen er onder andere een hotel met wellness, een boulevard met winkeltjes, horeca met terrasjes en een supermarkt. Een zwembad en een binnenspeeltuin zorgen ervoor dat kinderen zich bij elk weertype kunnen vermaken. Naast een gedeelte dat overblijft voor kampeerders komt er een terrein met luxe lodges.

Benieuwd naar ons nieuwbouw project? Bekijk dan onze nieuwe verkoop website.

 
 

Investeren in een vakantiewoning bij Soal Beach Resort

Het unieke aan de appartementen? Het strand is de voortuin! Wist u dat u hier alleen kan verblijven tijdens uw vakantie? U kunt er namelijk ook voor kiezen om eigenaar te worden van een van de appartementen. Als u een appartement koopt bij Soal Beach Resort dan mag u maar liefst 12 weken per jaar gebruik maken van uw woning. Tijdens de andere weken wordt u compleet ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie, dat klinkt toch als muziek in de oren?

Bent u nieuwsgierig of heeft u interesse in de aanschaf van een vakantiewoning? Bekijk dan onze verkoop website of vraag de brochure aan.