Soal Beach Resort
Op vakantie met Kerst

Op vakantie met kerst

  • Sfeervolle appartementen en chalets
  • Spectaculair uitzicht over het IJsselmeer
  • Gezelligheid met familie en vrienden
  • Optioneel met wellness
 

Beleef een heerlijke kerst in Friesland

Beleef een warme en gezellige kerstvakantie bij Soal Beach Resort! Ontdek de betoverende sfeer van ons vakantiepark, waar knusse appartementen voor maximaal 8 personen wachten. Geniet van luxe in je eigen sauna compleet met een eigen sauna. Zelfs tijdens de winterdagen valt er genoeg te beleven op Soal Beach Resort! Verken de charme van het elfstedenstadje Workum met de gezellige restaurants, en laat je betoveren door het winterse landschap tijdens een heerlijke kerstvakantie bij Soal Beach Resorts.

 

Ontdek ons ruime aanbod tijdens kerst:

 

Uw verblijf tijdens de kerstdagen

Tijdens uw verblijf in de kerstperiode bij ons is gezelligheid met familie en vrienden gegarandeerd. De sfeervolle appartementen, compleet met een sauna en een prachtig uitzicht over het IJsselmeer, bieden comfort en zijn geschikt voor gezelschappen tot maximaal 8 personen. De aangename inrichting van de appartementen zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt en kunt genieten van een ontspannen sfeer. Bovendien kunt u samen met uw dierbaren genieten van de winterse charme van ons vakantiepark, waar tal van faciliteiten beschikbaar zijn om uw verblijf extra bijzonder te maken. Beleef de magie van de kerstdagen te midden van comfort en warmte bij Soal Beach Resort.

 

Uw verblijf in het kort:

  • Nieuwe appartementen met sauna
  • Comfortabele strandappartementen
  • Uitzicht over het IJsselmeer
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Ontdek de omgeving

Een sfeerimpressie van ons vakantiepark⤵

 

Ontdek Friesland tijdens de kerstvakantie

Vergeet tijdens uw vakantie ook zeker niet de prachtige omgeving te ontdekken. De provincie Friesland is erg veelzijdig en heeft veel te bieden voor een geslaagd verblijf. De echte sfeer van kerst ervaart u natuurlijk op een kerstmarkt. Onze tip; bezoek de kerstmarkt bij de Blokhuispoort in Leeuwarden, wat op 40 km afstand van ons vakantiepark gelegen is. De vele kraamhouders bieden allerlei waren aan, wie weet scoort u nog een leuk kerstcadeau voor onder de boom! Blijft u liever dicht bij de camping? Maak dan een mooie wandeling of stap op de fiets en ontdek de prachtige omgeving rondom Workum. Ons vakantiepark ligt in het prachtige Workum, één van de beroemde Friese elfsteden. Workum heeft een historisch centrum met tientallen rijksmonumenten, zoals de Grote of Sint-Gertrudiskerk, de zadeldaken en trapgevels.