Monda | Soal Beach Resort
Kamperen aan het water

Kamperen aan het water

Kamperen aan het water

Camping Friesland

Bij ‘Camping Friesland’ denkt u vast aan Camping Soal Beach Resort in Friesland, de enige 4 sterren camping in Nederland gelegen aan een zandstrand van 800 meter langs de kust van het IJsselmeer. De kindvriendelijke camping beschikt over ruim opgezette plaatsen, beschut op knusse veldjes.

Watersport Camping

Watersport Camping Soal Beach Resort te Workum is een uitstekende lokatie voor de watersporter die zowel op het IJsselmeer, als de Friese meren of Waddenzee vaart. Ook staat deze watersport camping internationaal bekend om haar unieke zeil- en surfmogelijkheden.

Camping aan het water

Op deze camping kunt u heerlijk kamperen aan het water. De camping ligt namelijk aan het IJsselmeer! U kunt kamperen op de camping, maar u kunt ook kiezen voor een luxe 5-persoons bungalow aan het water.

Camping IJsselmeer

Camping Soal Beach Resort heeft een unieke ligging aan het IJsselmeer, waardoor het IJsselmeer zonder sluis direct bereikbaar is. De camping is gelegen aan een prachtig strand van ongeveer 800 meter. Vooral kinderen kunnen hier veilig spelen vanwege het ondiepe water.