Monda | Soal Beach Resort
Vakantie Friesland met boot
 • Vakantiepark aan het IJsselmeer
 • Met eigen (jacht)haven
 • Chalets en kampeerplaatsen

Vakantie in Friesland met de boot

Op vakantie aan het water met uw boot? Dat doet u bij Soal Beach Resort in het Friese Workum, met een fantastische ligging aan het IJsselmeer. Ons vakantiepark is hét walhalla voor vaar- en watersportliefhebbers! Met de boot op vakantie is bij ons dan ook geen probleem. Op ons park vindt u een kleine haven voor boten met een lengte van maximaal 6 meter én een jachthaven voor grotere boten en jachten. U kunt uw boot dus gewoon meenemen op vakantie bij ons!

 
  Chalets aan het water

  Op vakantie naar Friesland met uw boot en verblijven in een huisje? Ontdek dan onze comfortabele chalets aan het water. Met twee slaapkamers zijn ze geschikt voor gezelschappen van maximaal 4 of 5 personen.

  Ruime kampeerplaatsen

  Gaat u liever kamperen? Ook dat kan op onze camping aan het IJsselmeer! Heerlijk met uw eigen camper, caravan, vouwwagen of tent. Dan voel je je écht vrij! Op sommige kampeerplaatsen is uw hond ook welkom.

  Havens op het park

  Op ons park vindt u twee havens: eentje voor bootjes van maximaal 6 meter lang en 2.20 meter breed en de jachthaven voor grotere boten en jachten. Welk type boot u ook heeft, u kunt altijd bij ons terecht!

 

Met de boot op vakantie aan het IJsselmeer

Tijdens uw vakantie met uw boot is het IJsselmeer binnen enkele minuten te bereiken, zonder sluis. Ook de Friese Meren en de Waddenzee liggen in de buurt. Soal Beach Resort is daarmee dé plek voor een vaarvakantie. Tip: vaar een rondje Súdwest IJlst en ontdek de steden Sneek, IJlst, Bolsward en Workum. Een andere optie is kennismaken met het allermooiste stukje van de Elfstedentocht tijdens een rondje Luts.

Uw boot aanleggen in onze haven?

Faciliteiten van onze jachthaven

 • Havenrestaurant
 • Dieselpomp
 • 40-tons portaalkraan
 • 500 ligplaatsen
 • Havenkantoor en jachtservice
 
 

Veelgestelde vragen over een vakantie met de boot ⤵️

Waar boek ik een weekendje weg met mijn boot?

Bij Soal Beach Resort boek je een weekendje weg in Friesland met uw boot, in een huisje of op een kampeerplaats. U bepaalt! U kunt uw boot aanleggen in onze haven voor kleine boten of onze jachthaven voor grotere boten. Ontdek de prachtige omgeving van het IJsselmeer!

Wat is het voordeel van een vakantie met mijn sloep bij Soal Beach Resort?

Niet alleen onze fantastische ligging aan het IJsselmeer maakt uw vakantie met uw sloep onvergetelijk, u maakt ook nog eens onbeperkt gebruik van onze parkfaciliteiten. Denk aan het strand, het strandpaviljoen, de supermarkt, het sportveld en de speeltuinen.

 
 
 
 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.