Monda | Soal Beach Resort
Vakantiepark Sneek

Vakantiepark vlak bij Sneek

  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Vlak bij Sneek (30 km)
  • Volop watersportmogelijkheden

Overnachten op ons vakantiepark vlak bij Sneek

Heeft u altijd al eens een bezoekje willen brengen aan Sneek? Combineer het met een verblijf bij Soal Beach Resort! Ons vakantiepark bij Sneek ligt op slechts 30 km afstand van deze watersportstad van Friesland. Jaarlijks vindt hier het grootste zeilwedstrijdevenement op Europese binnenwateren plaats: de Sneekweek. Maar Sneek is meer dan alleen watersport en de Sneekweek. Ontdek de diverse musea, het gezellige centrum en de vele terrassen, cafés en restaurants. Soal Beach Resort is hiervoor uw ideale uitvalsbasis en biedt ruime kampeerplaatsen, maar ook comfortabele vakantiehuizen. Wat heeft uw voorkeur?

 

Uw vakantie in de buurt van Sneek

U bepaalt zelf hoe u uw vakantie nabij Sneek doorbrengt bij Soal Beach Resort. Houdt u van het buitenleven? Dan zijn onze kampeerplaatsen perfect. U kunt kiezen voor de standaard kampeerplaats met 6 ampère elektra en een centraal watertappunt of de comfortplaats met 10 ampère elektra en een eigen waterkraan en afvoer. Ook kunt u een kampeerplek aan het water boeken op het Surfveld. Dat is nog eens genieten! Wenst u liever meer luxe en comfort? Kies er dan voor om een huisje te huren vlak bij Sneek. Onze bungalows en chalets liggen direct aan het IJsselmeer, aan de gracht of op een van de grasvelden en zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Uw vakantiehuis bij Sneek is volledig ingericht met alle gemakken zoals u van thuis ook gewend bent.

Vind uw ideale vakantie dicht bij Sneek 

Ontdek Elfstedenstad Sneek

Sneek bruist van de evenementen, cultuur, unieke hotspots en leuke winkeltjes. De rijke binnenstad van Sneek bestaat uit winkels in eeuwenoude panden, kleine smalle straatjes met verborgen pareltjes, fantastische gevels en een divers culinair aanbod. Benieuwd wat u écht niet mag missen tijdens een vakantie nabij Sneek? Bewonder de Waterpoort, het meest bekende icoon van de stad. Tijdens een vaartocht door de grachten vaart u onder de Waterpoort door. Bezoek de Sneekweek, een must voor de zeilfan maar ook mensen die van plezier en gezelligheid houden. Beoefen een watersport op het Sneekermeer, dé watersport hotspot van Friesland, of relax op het strand. Tot slot: maak een grachtenrondvaart! Dit leidt u langs de mooiste plekken van Sneek. Het is allemaal mogelijk vanaf ons vakantiepark dicht bij Sneek! 

De 7 schatten van Sneek

  • Fries Scheepvaart Museum
  • Fontein van Fortuna
  • Waterpoort
  • Martinikerk
  • Cultuur Kwartier Sneek
  • Stadhuis
  • Lapkepoep en Friese Boerin
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Wat is er te doen op het park?

U hoeft ons vakantiepark nabij Sneek eigenlijk niet eens te verlaten. Onze faciliteiten bezorgen u veel plezier. Relax op het zandstrand met uitzicht op het IJsselmeer, schuif aan in ons havenrestaurant of strandpaviljoen, leef u uit op het sportveld en laat de kinderen uitrazen bij het animatieteam of in de speeltuinen.

Welk vakantiepark ligt in de buurt van Sneek?

Soal Beach Resort ligt op ongeveer 30 km afstand van deze Elfstedenstad. U kunt een huisje huren nabij Sneek met maximaal 5 personen of heerlijk kamperen op de ruime kampeerplaatsen. De faciliteiten maken uw verblijf op ons vakantiepark bij Sneek helemaal compleet.