Monda | Soal Beach Resort
Camping IJsselmeer

Camping IJsselmeer

  • Kamperen aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Eigen zandstrand

Camping aan het IJsselmeer in Friesland

Kamperen op een camping direct aan het IJsselmeer. Dat klinkt toch als een heerlijk ontspannen vakantie? Op onze veelzijdige camping, Soal Beach Resort, is het mogelijk. U vindt deze camping aan het IJsselmeer in Workum. Beeld u zich eens in: u stapt 's ochtends uit uw tent of caravan en wordt meteen overweldigd door een schitterend uitzicht over het water van het IJsselmeer. Optimaal genieten! En niet alleen uw ruime kampeerplek en het prachtige uitzicht maken dit tot een topvakantie. Soal Beach Resort bevindt zich namelijk in een natuurrijke omgeving en daarnaast beschikt de camping over hoogwaardige faciliteiten zoals een jachthaven, strandpaviljoen en recreatiegebouw. Alle ingrediënten voor een onbezorgde en onvergetelijke vakantie vindt u bij onze camping in Friesland aan het IJsselmeer!

 
 

Kampeerplaats

 

✔ Beschutte kampeerplaats op knusse veldjes

✔ Centraal watertappunt 

✔ 6 ampère elektra

 

Comfortplaats

 

✔ Comfortabele kampeerplaats

✔ Eigen waterkraan en afvoer

✔ 10 ampère elektra

 

Het Surfveld (35m²)

 

✔ Kampeerplek aan het water

✔ Ideaal voor watersporters

✔ 6 ampère elektra

 

Verblijven aan het IJsselmeer op de camping

Soal Beach Resort heeft een unieke ligging aan het IJsselmeer, waardoor deze zonder sluis direct bereikbaar is. Soal Beach Resort is de enige 4-sterren camping in Nederland gelegen aan een zandstrand van 800 meter langs de kust van het IJsselmeer. Onze kindvriendelijke camping beschikt over ruim opgezette plaatsen, beschut op knusse veldjes. Alle kampeerplaatsen beschikken over gratis wifi. Daarnaast is op enkele plaatsen uw huisdier van harte welkom. Zo kunt u samen genieten van een vakantie op een camping aan het IJsselmeer. Naast kamperen kunt u bij Soal Beach Resort ook verblijven in luxe chalets geschikt voor maximaal 5 personen. Een aantal chalets liggen direct aan het water en bieden u daarmee een prachtig uitzicht. Tevens beschikken alle chalets over gratis wifi en een terras met terrasmeubilair. Wanneer mogen we u verwelkomen aan het IJsselmeer op onze camping?

 
 

To do's bij onze camping aan het IJsselmeer

100% genieten: dat doet u bij Soal Beach Resort. Niet alleen vanwege de fijne kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties. Maar ook dankzij de diverse faciliteiten op onze camping. Een dagje zonnen kan perfect op ons zandstrand aan het IJsselmeer, maar hier kunt u natuurlijk ook lekker zwemmen of surfen. Ervaar de gezelligheid bij strandpaviljoen 't Oude Strandhuys die ook nog eens beschikt over een terras mét mooi uitzicht. Komt u kamperen met uw kinderen? Dan vermaken zij zich optimaal bij ons animatieteam (schoolvakanties), in het coole recreatiegebouw en in onze drie speeltuinen. Wilt u uw eigen boot meenemen op vakantie? Dat kan ook gewoon, want wij hebben een kleine haven beschikbaar voor bootjes met een lengte tot ca. 6 meter. Grotere boten kunnen terecht in onze eigen jachthaven. Wilt u er een dagje op uit? De waterrijke en natuurrijke omgeving van Soal Beach Resort is ontzettend divers. Vanuit onze camping in Friesland aan het IJsselmeer kunt u alle kanten op!

 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen over een camping aan het IJsselmeer

🌟 Wat is een veelzijdige 4-sterren camping aan het IJsselmeer in Friesland?

Soal Beach Resort in Workum is een veelzijdige 4-sterren camping gelegen aan het IJsselmeer. U kunt hier verblijven op diverse ruime kampeerplaatsen met moderne faciliteiten of in luxe chalets geschikt voor maximaal 5 personen. Dankzij de ideale ligging aan het water en de jachthaven kunt u er ook nog een watersportvakantie van maken. Zeilen, varen, suppen, windsurfen en kitesurfen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

🐠 Waar boek ik een visvakantie op een camping in Friesland aan het IJsselmeer?

Ontspannen aan het rustgevende water van het IJsselmeer? Dat doet u tijdens een visvakantie in Friesland bij Soal Beach Resort in Workum! Gaat u voor een snoekbaars, brasem of spiering? 's Avonds kunt u heerlijk relaxen op onze gezellige kampeerplaatsen of in één van onze luxe chalets. Tevens maakt u tijdens uw visvakantie bij Soal Beach Resort gebruik van diverse faciliteiten, zoals een jachthaven, zandstrand en strandpaviljoen.