Monda | Soal Beach Resort
Wellness appartement

Wellness appartement huren

 • Appartementen met sauna
 • Unieke locatie aan het IJsselmeer
 • Eigen jachthaven en boulevard

Appartement met wellness huren in Friesland

Ultiem relaxen doet u natuurlijk tijdens de vakantie. Bij Soal Beach Resort doen we daar nog een schepje bovenop! Op ons vakantiepark in Friesland kunt u namelijk een wellness appartement huren. En dat niet alleen, vanuit uw appartement met sauna heeft u een prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Dat is pas heerlijk wegdromen én relaxen tijdens uw vakantie. De faciliteiten op ons park maken uw verblijf helemaal compleet. Dit alles, samen met het strand op loopafstand, bezorgt u het optimale vakantiegevoel. 

 

Ontspannen in de sauna en aan het water

Onze appartementen met sauna kunt u huren voor maximaal 8 personen. Ongeacht de keuze van uw appartement, stuk voor stuk hebben ze een schitterend uitzicht op het IJsselmeer. Verder bent u voorzien van een terras of balkon, luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en sauna, woonkamer met ruime open keuken en slaapkamers met comfortabele bedden voor een goede nachtrust. Vanuit uw wellness appartement bevindt u zich in no time met uw voeten in het zand en zijn er volop mogelijkheden voor watersport. Dat is nog eens genieten van een wellness vakantie aan het water.

Uw wellness vakantie:

 • Appartementen voor maximaal 8 personen
 • Het IJsselmeerstrand op loopafstand
 • Terras of balkon met meubilair
 • Badkamer met sauna
 • Volop watersportmogelijkheden
 

Ons aanbod strandappartementen 

Activiteiten rondom Soal Beach Resort

Wanneer u ook komt, een wellness appartement huren is geschikt voor ieder seizoen. Kom heerlijk uitwaaien aan het strand in de herfst en de winter en warm daarna lekker op in uw privé sauna. Of geniet van een heerlijke stranddag in de lente en de zomer. Het IJsselmeer nodigt uit voor diverse wateractiviteiten, zoals varen, zwemmen, surfen, suppen en zeilen. Wilt u uw eigen boot meenemen? Ons vakantiepark beschikt over een eigen jachthaven waar u uw boot aan kunt meren. Liever activiteiten op het land ondernemen? Bezoek watersportstad Sneek of Zeehavenstad Harlingen met diverse musea, leuke terrasjes en een gezellig centrum. Een appartement met sauna huren was nog nooit zo leuk als bij Soal Beach Resort!

Onze faciliteiten

 
  Strand
  Horecagelegenheden
  Jachthaven
  Sportveld
  Animatieteam
  Fietsverhuur
 
 
 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

Wat eerdere gasten ons vroegen

Welke wellness faciliteiten zijn aanwezig in de appartementen?

Bij Soal Beach Resort kunt u een appartement met sauna huren. Deze is gesitueerd in de luxe badkamer, waar zich eveneens een ligbad en inloopdouche bevinden. Zo geniet u optimaal van een wellness vakantie!

Wat is er te doen op het park?

U hoeft zich zeker niet te vervelen wanneer u een appartement met privé wellness huurt. Relax op het strand aan het IJsselmeer, beoefen een watersport, leef u uit op het sportveld of schuif aan in ons havenrestaurant of strandpaviljoen. De kinderen vermaken zich daarnaast uitstekend met ons animatieteam of in de speeltuinen.