Monda | Soal Beach Resort
Jachthaven IJsselmeer

Jachthaven IJsselmeer

 • Haven in Friesland
 • Ultieme locatie voor watersporters
 • IJsselmeer bereikbaar zonder sluis

Hijs de zeilen bij Soal Beach Resort

Vakantiepark met jachthaven aan de Friese Meren

Voel de vrijheid op het water tijdens een vakantie met de boot. Ons vakantiepark met jachthaven ligt aan het IJsselmeer en biedt dé perfecte uitvalsbasis voor een vakantie op het water. En bij Soal Beach Resort tillen wij uw vaarvakantie naar een ander level, vanaf ons park maakt u namelijk de mooiste routes door het waterland van Friesland; een heus watersportparadijs. En dat allemaal gewoon met uw eigen boot, die u kunt aanleggen in onze jachthaven. 

 
 

Waterrijk vakantiegenot aan het IJsselmeer

Wanneer u wilt genieten van een vaarvakantie in Nederland, bent u bij Soal Beach Resort aan het juiste adres. Dankzij onze jachthaven aan de Friese Meren, geschikt voor grotere boten en jachten, kunt u gemakkelijk uw eigen boot meenemen. Heeft u een kleinere boot? Dan kunt u terecht in onze kleine haven. Het IJsselmeer is binnen enkele minuten te bereiken, zonder sluis. Ook de Friese Meren en de Waddenzee liggen in de buurt. Soal Beach Resort is daarmee dé plek voor een ontspannen vakantie.

💡 Tip van ons: vaar een rondje Súdwest IJlst en ontdek de steden Sneek, IJlst, Bolsward en Workum. Een andere optie is kennismaken met het allermooiste stukje van de Elfstedentocht tijdens een rondje Luts.

 

Onze jachthaven in Friesland:

 • Jachthaven met 500+ ligplaatsen
 • Winterstalling voor boten
 • Aftappunt voor olie-houdend water
 • Dieselstation
 • Havenrestaurant
 

Lees hier alle informatie over onze Jachthaven

Onze gasten vertellen

 

"Het terrein is mooi aangelegd en de wasplaatsen zijn erg schoon. De omgeving met het strand, het kanaal en de haven is erg mooi."

Augustus - Michael D. verbleef op Kampeerplaats

 

"Toplocatie direct aan het strand en de jachthaven, heel mooi gelegen. Alles wat je nodig hebt: supermarkt, snackbar en een restaurant."

September - Melanie K. verbleef op Kampeerplaats

 

To do's aan het IJsselmeer

Op en rondom ons vakantiepark is er meer dan genoeg te beleven, met én zonder boot. Heel Friesland is verbonden met water en is dus bij uitstek dé perfecte locatie voor een vaarvakantie in Nederland. Vaar een rondje Súdwest IJlst en ontdek de steden Sneek, IJlst en Workum, volg de Woudaaproute en bewonder de molen uit de bekende boeken van de Kameleon. Liever een dagje op het vaste wal vertoeven? Ga een middagje zonnen op het zandstrand van het IJsselmeer, geniet van een hapje en drankje bij ons Strandpaviljoen of sla een balletje op de tennisbaan. Ook vermaken de kinderen zich opperbest op de skatebaan, het voetbalveld of in een van de speeltuinen. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

 
  Chillen op het zandstrand
  Strandpaviljoen
  Balletje slaan
  Voetbalveld & skatebaan
  Animatieteam
 
 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Hier kunt u ons vinden ⤵

Handig om te weten

⛵ Wat zijn mooie vaarroutes over het IJsselmeer?

U kunt varen door de uitgestrekte weilanden in de Greidhoek of door de bossen van Gaasterland. Zuidwest Friesland is dus bij uitstek geschikt om te genieten van een heerlijke zeiltocht langs de IJsselmeerkust over de Friese Meren. Of ga een dagje varen met je (elektrische) sloep over beschutte rivieren en vaarten. Hier vindt u de mooiste vaarroutes in Zuidwest Friesland. 

⛵ Is er een plattegrond beschikbaar van de jachthaven?

Absoluut! Bij Soal Beach Resort beschikken we over een gedetailleerde plattegrond van de jachthaven, deze kaart biedt een overzicht van alle aanlegplaatsen en faciliteiten in de jachthaven. Zo kunt u uw verblijf optimaal plannen!