Monda | Soal Beach Resort
Vaarvakantie Friesland

Vaarvakantie Friesland

  • Park met eigen jachthaven
  • Gelegen in het waterlandschap van Friesland
  • Vele vaarroutes

Vaarvakantie in het mooie Friesland

Wilt u op vaarvakantie in Friesland? Wat leuk! Soal Beach Resort, een vakantiepark aan het IJsselmeer, is een ideaal uitgangspunt voor uw vaarvakantie in Nederland. Vanuit ons park maakt u de mooiste routes door het waterland van Friesland; een heus watersportparadijs! En extra handig; ons vakantiepark beschikt over een eigen jachthaven. Zo kunt u gewoon uw eigen boot meenemen op vakantie, genieten van de waterrijke omgeving én ontspannen overnachten in een van onze accommodaties. Dat klinkt als een fijne vaarvakantie in Friesland op onze camping aan het IJsselmeer, toch?

 

Varen en overnachten in Nederland

Wanneer u wilt varen en overnachten in Nederland bent u bij Soal Beach Resort aan het juiste adres. Dankzij onze eigen jachthaven, geschikt voor grotere boten en jachten, kunt u gemakkelijk met uw eigen boot vakantie vieren bij ons. En vanuit hier bevaart u zo het IJsselmeer, de Friese zeeën of de Waddenzee! Heeft u een kleinere boot, tot ca. 6 meter? Ook dan kunt u bij ons terecht in onze kleinere haven. En wat is er nou fijner dan tijdens uw vaarvakantie in Nederland lekker te kunnen overnachten? Ons vakantiepark beschikt over comfortabele accommodaties, geschikt voor maximaal 5 personen. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, met onder andere een keuken en ruime living, slaapkamers met comfortabele bedden en een privé terras met tuinmeubilair. Wilt u tijdens uw vaarvakantie in Friesland liever het échte buitenleven ervaren? Neem dan uw kampeermiddel mee en overnacht op een ruime kampeerplaats.

Uw vaarvakantie in Friesland in het kort:

  • Vakantiepark met eigen jachthaven
  • Overnachten in een comfortabele accommodatie
  • Of op een ruime kampeerplaats
  • Vele vaarroutes mogelijk
  • Ook kitesurfen, vissen of suppen
 

To do's tijdens uw vaarvakantie in Nederland

Heel Friesland is verbonden met water. Friesland is dus bij uitstek dé perfecte locatie voor een vaarvakantie in Nederland. Tips voor de mooiste vaarroutes? Vaar een rondje Súdwest IJlst en ontdek de steden Sneek, IJlst, Bolsward en Workum, volg de Woudaaproute en bewonder de molen uit de bekende boeken van de Kameleon of ontdek het allermooiste stukje van de Elfstedentocht tijdens een rondje Luts. Kom voor meer informatie over uw vaarvakantie in Friesland gerust eens langs bij de receptie of bekijk VVV Waterland van Friesland.

Liever een dagje op het vaste wal vertoeven? Er is ook genoeg te beleven op ons vakantiepark! Ga lekker een middagje zonnen op het zandstrand van het IJsselmeer, geniet van een hapje en drankje bij het Strandpaviljoen of sla een balletje op de tennisbaan. Ook vermaken de kinderen zich opperbest op de skatebaan, het voetbalveld of in een van de speeltuinen. Kortom, er is genoeg te beleven tijdens uw vaarvakantie in Nederland bij Soal Beach Resort! Wanneer mogen wij u verwelkomen?

 
 

Hier vindt u Soal Beach Resort ⤵

Veelgestelde vragen over een vaarvakantie in Friesland

⛵ Waar kan ik mijn eigen boot aanmeren tijdens een vaarvakantie in Friesland?

Dat kan bij Soal Beach Resort! Ons vakantiepark beschikt namelijk over een eigen jachthaven waar u uw boot kunt aanmeren en daarnaast kunt genieten van een heerlijke vakantie aan het water. Onze jachthaven biedt u vele faciliteiten zoals een restaurant, wasserette en service bedrijven. Ideaal voor tijdens een vaarvakantie in Friesland!

🌊 Wat zijn mooie vaarroutes tijdens een vaarvakantie in Nederland?

Vanaf ons vakantiepark in Friesland volgt u de mooiste vaarroutes! Er zijn verschillende routes te volgen. Maar één ding is zeker; u komt gegarandeerd een aantal pittoreske steden van de Elfstedentocht tegen! U begint namelijk in het Elfstedenstadje Workum, een voormalige oude handelsstad die u gezien moet hebben tijdens uw vaarvakantie in Nederland!