Monda | Soal Beach Resort
Vakantiepark Harlingen

Vakantiepark nabij Harlingen

 • Directe ligging aan het IJsselmeer
 • Vlak bij Harlingen (30 km)
 • Eigen jachthaven en zandstrand

Overnachten in de buurt van Harlingen

Op slechts 30 km afstand van Soal Beach Resort ligt Harlingen. Dit is dé zeehavenstad van Friesland met spetterende evenementen, levendige binnenhavens en nog veel meer bruisende activiteiten en highlights. Wat als u de mogelijkheid heeft om deze stad te verkennen en dit te combineren met een vakantie vlak bij Harlingen? Soal Beach Resort ligt op 30 minuten rijden en is daardoor uw ideale uitvalsbasis! Met ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties vindt u gegarandeerd uw ideale verblijf. Zien wij u binnenkort op ons vakantiepark vlak bij Harlingen?

 

Uw vakantie dicht bij Harlingen op Soal Beach Resort

Wilt u uw vakantie in de buurt van Harlingen doorbrengen in een tent of een huisje? De keuze is geheel aan u. Onze kampeerplaatsen zijn ideaal voor natuurliefhebbers. De standaard kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom en een centraal watertappunt. De comfortplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, een eigen waterkraan en afvoer. Ook kunt u een plekje aan het water boeken, gezien de ligging aan het IJsselmeer. Gaat u liever voor meer luxe? Neem dan een kijkje bij onze vakantiehuizen nabij Harlingen welke volledig zijn ingericht van alle gemakken en plek bieden aan maximaal 5 personen.

Soal Beach Resort in het kort

 • Standaard- en comfort kampeerplaatsen
 • Accommodaties voor maximaal 5 personen
 • Ook te boeken direct aan het water
 • Volop watersportmogelijkheden
 • Ideaal om te vissen en varen
 

Vind uw ideale verblijf op ons vakantiepark bij Harlingen 

Tips om te doen in Harlingen

Harlingen is perfect voor liefhebbers van wind, water en historie. Het is tevens de stad van zeehelden en schatkamers. Eeuwenlang is Harlingen de uitvalsbsis voor zeehelden om te vissen, handel te drijven of de wereld in te trekken. Scheepsvaart speelt hier nog altijd een belangrijke rol. Maak een stadswandeling in de binnenstad, welke rijk is aan meer dan 500 monumentale panden. Het lijkt net alsof u door een openluchtmuseum loopt. Bewonder de prachtige pakhuizen, sfeervolle straatjes en de unieke gevels, ga een dagje winkelen rondom de Voorstraat of geniet van een hapje en een drankje aan zee. En wilt u een groots avontuur beleven? Zeil dan mee met een historisch zeilschip, val droog op het Wad en ga Wadlopen. Een ervaring om nooit te vergeten. Dat is allemaal mogelijk vanaf ons vakantiepark dicht bij Harlingen!

Een greep uit onze faciliteiten

 
  Zandstrand aan het IJsselmeer
  Havenrestaurant en strandpaviljoen
  Animatieteam in de schoolvakanties
  Eigen jachthaven
  Sportveld en speeltuinen
 
 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Welk vakantiepark ligt in de omgeving van Harlingen?

Soal Beach Resort ligt op 30 km afstand van deze zeehavenstad. Dat is slechts 30 minuten rijden. U kunt bij ons een huisje huren bij Harlingen voor maximaal 5 personen of in de buitenlucht kamperen met uw eigen tent, camper of caravan op de ruime kampeerplaatsen. Wat heeft uw voorkeur?

Kan ik ook last minute bij jullie boeken?

Zeker! Wij zijn in het kampeerseizoen geopend vanaf begin april t/m eind oktober en binnen dit seizoen kunt u ook last minute uw vakantie vieren op ons vakantiepark vlak bij Harlingen. U hoeft dan niet lang meer te wachten tot uw vakantie begint!