Monda | Soal Beach Resort
Visvakantie Friesland

Visvakantie Friesland

  • Ruime kampeerplaatsen en luxe chalets
  • Direct aan het IJsselmeer
  • Jachthaven met vele faciliteiten

Visvakantie aan het IJsselmeer in Friesland

Soal Beach Resort vindt u aan het IJsselmeer in Workum. Ontdek de schitterende regio Waterland tijdens een visvakantie in Friesland. Ziet u uzelf al heerlijk ontspannen langs het rustgevende water zitten? Om vervolgens ‘s avonds te relaxen op uw ruime kampeerplaats of in uw comfortabele chalet. En dat is nog niet alles! Ons vakantiepark in Friesland is ontzettend veelzijdig en geschikt voor iedere leeftijd. U vindt er dan ook vele verschillende faciliteiten, zoals een eigen jachthaven en zandstrand, strandpaviljoen, recreatiegebouw en meer. We verwelkomen u graag tijdens een visvakantie in Friesland!

 

Overnachten tijdens uw visvakantie in Friesland

Vissen in Friesland? Dat doet u tijdens een visvakantie bij Vakantiepark Soal Beach Resort. Voor een comfortabele overnachting kunt u verblijven in onze luxe chalets, geschikt voor maximaal 5 personen. Enkele chalets hebben een directe ligging aan het water wat zorgt voor een prachtig uitzicht. Onze chalets beschikken over gratis wifi, een eigen terras met tuinmeubilair en een compleet ingerichte woonkamer en keuken. De ruime kampeerplaatsen zijn gelegen aan het IJsselmeer en voorzien van water aan- en afvoer, 6 of 10 ampère elektra en gratis wifi. Zo kunt u gemakkelijk het thuisfront op de hoogte houden met foto’s van uw visvangst! Lukt het u een spiering, (snoek)baars of brasem te vangen? Het zal u in ieder geval aan niets ontbreken tijdens uw visvakantie in Friesland bij Vakantiepark Soal Beach Resort.

 
 

Vissen in het waterrijke Friesland

Friesland staat natuurlijk bekend om haar vele wateren. Dit maakt het dan ook dé ideale bestemming voor liefhebbers van een visvakantie. Daarmee voelen zij zich dan ook helemaal thuis op ons vakantiepark aan het IJsselmeer. Tijdens uw visvakantie in Friesland op ons vakantiepark maakt u gebruik van hoogwaardige faciliteiten. Ga heerlijk zonnen, zwemmen en surfen op ons eigen zandstrand en geniet van een en al gezelligheid bij het havenrestaurant. Een middagje ongestoord vissen? Dat kan terwijl uw kinderen zich vermaken bij Recreatiegebouw The Fun Factory en het animatieteam gedurende de schoolvakanties. De omgeving ontdekken? Dat kan tijdens een heerlijke wandeling, maar u kunt ook een fiets huren bij onze fietsverhuur.

Leuke uitjes tijdens een visvakantie in Friesland

➤ Zeilen, kitesurfen, windsurfen en suppen

➤ Fries Scheepvaart Museum

➤ Bezoekerscentrum Mar en Klif

➤ Kabouterpad Oudemirdum 

➤ Elfstedenstad Workum

 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen over een visvakantie in Friesland

🐟 Waar kan ik verblijven tijdens een visvakantie in Friesland?

Soal Beach Resort is hét ideale vakantieadres voor een visvakantie in Friesland. Het park is gelegen aan het IJsselmeer in Workum en beschikt over veel verschillende faciliteiten. U vindt er bijvoorbeeld een mooie jachthaven, heerlijk zandstrand, diverse sportvelden en toffe speeltuinen.

⏰ Bij welk vakantiepark boek ik last minute een visvakantie in Friesland?

Dat kan bij Soal Beach Resort in Workum. Hier kunt u genieten van een last minute visvakantie in Friesland. Boek uw verblijf op de ruime kampeerplaatsen of in de comfortabele chalets. Het is ook mogelijk om een chalet aan het water te boeken. Extra genieten!