Monda | Soal Beach Resort
Watersport Friesland

Watersporten in Friesland

 • Direct gelegen aan het IJsselmeer
 • Volop watersportmogelijkheden
 • Eigen jachthaven

Geniet van een watersport vakantie in Friesland

Voor een watersport vakantie in Friesland zit u bij Soal Beach Resort goed. Watersportliefhebbers halen hier hun hart op. Ons resort ligt namelijk direct aan het IJsselmeer, wat het een uitstekende uitvalsbasis maakt voor een vakantie aan het water. U kunt hier surfen, zeilen, kiten, varen en nog veel meer watersporten beoefenen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wist u dat onze watersport camping ook beschikt over een jachthaven? U beleeft een onvergetelijke vakantie aan het strand van Friesland.

 

Uw verblijf bij Soal Beach Resort

Kiest u voor onze camping met watersport? Dan heeft u de keuze om te verblijven op de kampeerplaatsen, in de chalets of in de appartementen. Extra leuk voor kampeerders: u kunt verblijven op ons surfveld. Dit is een kampeerplek aan het water, ideaal voor watersporters! Gaat u liever voor meer luxe en comfort? Dan zijn onze chalets of strandappartementen aanraders. Deze zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en voorzien van alle gemakken. Sommige appartementen zijn zelfs voorzien van wellness faciliteiten. Dat is pas genieten na een dagje watersport op het IJsselmeer!

Deze watersporten- en activiteiten zijn mogelijk vanaf onze camping

 
  Zeilen
  Surfen
  Foilen
  Suppen
  Varen
  Vissen
 

Hoe wilt u verblijven na uw dagje watersport in Friesland? 

Genieten op het water en land

Als watersporter leeft u zich natuurlijk helemaal uit op het water, waar u actief kunt surfen en zeilen. Maar u kunt natuurlijk ook lekker met een bootje varen over het IJsselmeer, en deze eventueel aanmeren aan onze jachthaven, zwemmen of gewoon relaxen op het strand. Liever op het land activiteiten ondernemen? Wandel door de oude handelsstad Workum of breng een bezoekje aan Sneek en Harlingen. Heerlijk een dagje shoppen, cultuurnsuiven of gewoon een terrasje pakken. Op onze camping met watersportmogelijkheden vermaakt u zich ook uitstekend dankzij de faciliteiten, zoals de horecagelegenheden, het sportveld, de speeltuinen en de animatie in de vakanties. Er is voor ieder wat wils!

Onze faciliteiten

 • Zandstrand aan het IJsselmeer
 • Strandpaviljoen, havenrestaurant en snackbar
 • Animatieteam in de vakanties
 • Sportveld en speeltuinen
 • Kite surfscholen vlakbij
 • Fietsverhuur
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Welke watersporten kan ik beoefenen op het IJsselmeer?

Op het IJsselmeer kunt u kitesurfen, windsurfen, foilen, suppen en zeilen. Uiteraard kunt u ook varen of vissen. Dat is ultiem genieten van de vrijheid en het water in Friesland!

Kan ik met mijn boot op vakantie?

Zeker! Soal Beach Resort beschikt over een eigen jachthaven met ruim 500 ligplaatsen. Hier kunt u uw boot aanmeren en ook gebruik maken van de faciliteiten, zoals een restaurant, wasserette, dieselpomp, pompstations voor oliehoudend water en een portaalkraan.