Monda | Soal Beach Resort
Weekendje weg Friesland

Weekendje weg Friesland

  • Directe ligging aan het IJsselmeer
  • Watersportmogelijkheden
  • Met zandstrand en strandpaviljoen

Weekendje weg naar Friesland aan het water

Even lekker ertussenuit? Overweeg dan een weekendje weg naar Friesland. De waterrijke provincie biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf. U vindt hier Soal Beach Resort, prachtig gelegen aan het IJsselmeer. Voor uw weekend in Friesland kunt u bij ons kamperen met uw eigen tent, camper of caravan of een accommodatie huren voor extra comfort en luxe. Wat uw voorkeur ook heeft, u geniet van de wind door uw haar en het zonnetje op uw gezicht. Ontdek de schoonheid van Friesland!

 

Overnachten tijdens uw weekend weg

Benieuwd hoe een verblijf op ons vakantiepark in Friesland eruitziet? Bij Soal Beach Resort kunt u een weekendje weg in Friesland vieren in een huisje voor 2 tot 5 personen. Geniet van de volledig ingerichte keuken, sfeervolle living, comfortabele bedden en de buitenlucht op het privé terras. Vanaf het terras heeft u vaak ook een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Ook kamperen behoort tot de mogelijkheden. Onze kampeerplaatsen beschikken over 6 of 10 ampère elektra, een eigen of gedeeld watertappunt, waterafvoer en wifi. Uw dierenvriend is ook van harte welkom op een aantal kampeerplaatsen. Dat maakt uw weekend in Friesland helemaal compleet!

Uw verblijf in het kort

  • Gelegen aan het water
  • Geschikt voor maximaal 5 personen
  • Volledig ingerichte vakantiehuizen
  • Huisdiervriendelijke kampeerplekken
  • Gratis wifi
 
 

Zeeën aan activiteiten: altijd iets te doen

Tijdens uw weekend weg in Friesland is er genoeg te beleven. Van relaxen op het strand tot smullen in het havenrestaurant of strandpaviljoen en een balletje slaan op het sportveld. Ook de kinderen komen niets tekort. Zij vermaken zich uitstekend met het animatieteam of in de diverse speeltuinen verspreid op het park. Liever eropuit in de omgeving? Verken de Friese wateren met een boot of geniet van een visvakantie en gooi uw hengel uit. Uiteraard kunt u ook genieten van watersport. Ook op het land is er veel te ontdekken. Bezoek Elfstedenstad Workum, zeehavenstad Harlingen of watersportstad Sneek, kom cultuur snuiven in een van de vele musea of volg een van de vele fietsroutes langs de IJsselmeerkust, door de bossen van Gaasterland of langs pittoreske dorpen en de Elfsteden. Genoeg te doen tijdens uw weekendje weg in Friesland.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een mooie locatie voor een weekend in Friesland?

Wat dacht u van het IJsselmeer? Heerlijk genieten aan en op het water. Bootje varen, surfen, suppen, waterskiën, zwemmen en vissen, het is allemaal mogelijk! Uiteraard kunt u ook genieten van het zonnetje op het zandstrand van Soal Beach Resort. Zien wij u binnenkort?

Kan ik zowel kamperen als een huisje huren tijdens mijn weekend weg?

Bij Soal Beach Resort is beide mogelijk! Onze accommodaties bestaan uit chalets en bungalows voor maximaal 5 personen en onze kampeerplaatsen bestaan uit standaard- en comfortplaatsen met 6 of 10 ampère elektra, waterafvoer en watertappunt. Ook bieden wij huisdiervriendelijke kampeerplaatsen.