Monda | Soal Beach Resort
Kindercamping Friesland

Kindercamping in Friesland

  • Aan het IJsselmeer
  • Accommodaties en kampeerplaatsen
  • Ideaal voor families en watersportliefhebbers
 

Vier uw vakantie op een kindercamping in Friesland

Op zoek naar een leuke kindercamping in Friesland? Zoek niet verder, want op onze kindvriendelijke camping, Soal Beach Resort, hebben uw kinderen en natuurlijk ook uzelf een top vakantie aan het water. Op ons park kan uw kind zich vermaken bij het IJsselmeer, maar ook op ons park bij de vele kindvriendelijke faciliteiten zoals speeltuinen, sportvelden, skatebaan, tafeltennistafel en nog veel meer. Daarnaast wordt er tijdens de schoolvakanties voor uw kinderen in The Fun Factory verschillende activiteiten georganiseerd door ons creatieve animatieteam. Zelfs voor tieners wordt er in de zomer van alles georganiseerd! Op onze kindercamping in Friesland verblijft u op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele bungalows. Beleef een onvergetelijke zomer bij Soal Beach Resort!

 

Bekijk het aanbod van onze kindercamping in Friesland ⤵

Overnachten op onze kindvriendelijke camping in Friesland

Bij Soal Beach Resort kunt u zowel in een vakantiehuis overnachten als kamperen op onze kindvriendelijke camping in Friesland. Op onze camping in Friesland hebben we ruime kindvriendelijke kampeerplaatsen die beschikken over 6 of 10 ampère elektra en een centraal watertappunt. Ook kunt u overnachten met maximaal 5 personen in een gezellig chalet. Onze kindvriendelijke vakantiehuizen in Friesland hebben een compleet ingerichte keuken, gezellige woonkamer en slaapkamers met comfortabele bedden. Sommige chalets liggen aan het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft. Wanneer komt u overnachten op onze kindvriendelijke camping in Friesland?

 

Wat te doen vanaf ons kindvriendelijke vakantiepark in Friesland

Vanaf ons kindvriendelijke vakantiepark in Friesland kunt u vele leuke gezinsuitjes maken. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele zwembaden in de buurt, kindvriendelijke musea of wandel de leukste kinderroutes. Natuurlijk kunnen uw kinderen zich ook uren vermaken op onze kindercamping in Friesland. Ons vakantiepark ligt aan het IJsselmeer en biedt u en uw gezin veel waterplezier. Ga samen zwemmen of surfen en natuurlijk afsluitend genieten bij ons strandpaviljoen of havenrestaurant. Ook de animatie in onze 'The Fun Factory' zorgen voor veel plezier voor jonge maar ook oudere kinderen met hun afwisselende programma. Kortom, uw kinderen hoeven zich niet te vervelen op en rondom onze kindercamping in Friesland.

 

Soal Beach Resort:

  • Animatieteam
  • Recreatiegebouw 'The Fun Factory'
  • Speeltuinen
  • Zandstrand met strandpaviljoen
  • Jachthaven met havenkantoor
  • Havenrestaurant
  • Sportvelden en fietsverhuur
 
Op het park

Recreatiegebouw 'The Fun Factory'

 
Op het park

Speeltuinen

 

Veelgestelde vragen over onze kindercamping in Friesland 

Welke camping in Friesland is kindvriendelijk?

Soal Beach Resort is een kindvriendelijke camping in Friesland aan het IJsselmeer. Wij hebben onder andere animatie, speeltuinen, sportvelden en nog veel meer. Op onze kindvriendelijke camping kunt u kamperen en overnachten in een van onze comfortabele chalets.

Wat is een leuke kindercamping in Friesland?

Opzoek naar een leuke kindercamping in Friesland? Zoek niet verder, want Soal Beach Resort is door zijn vele kindvriendelijke faciliteiten, zoals het animatieteam, een ideale bestemming voor het hele gezin. Kinderen zijn dol op water, ons park ligt aan het IJsselmeer wat het een geliefde bestemming maakt.

Waar kan ik een overnachting boeken in een vakantiehuis dat kindvriendelijk is?

Overnachten in een kindvriendelijk vakantiehuis doet u bij Soal Beach Resort in Friesland. Op ons park bij het IJsselmeer hebben wij verschillende chalets voor maximaal 5 personen. Sommige van deze chalets staan zelfs aan het water! Boek een vakantie ook last minute bij Soal Beach Resort.

Welke kindercamping in Friesland heeft animatie?

Soal Beach Resort is een kindercamping in Friesland met jachthaven die elke schoolvakantie animatie aanbiedt. Ons animatieteam onderneemt diverse activiteiten met uw kinderen in 'The Fun Factory'. In de zomer is er ook een speciaal programma voor tieners!