Monda | Soal Beach Resort
Soal Beach Resort Jaarwisseling
 • Uitzicht over het IJsselmeer
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Luxe appartementen en comfortabele chalets
 

Op vakantie tijdens oud en nieuw

Kom en geniet van de jaarwisseling bij Soal Beach Resort! Samen met familie en vrienden kan u gezellig dineren in onze restaurants. Ontdek de heerlijke hapjes en drankjes met uitzicht over de prachtige landschappen. Verblijf in onze luxe appartementen met wellness en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer. Viert u oud en nieuw kleinschalig? Bekijk ook eens onze comfortabele chalets, deze zijn geschikt tot maximaal 5 personen. Bezoek onze bar bij 'Strandpaviljoen 't Oude Strandhuys' en borrel op het nieuwe jaar!

 

Bekijk het aanbod voor uw vakantie tijdens oud en nieuw

 

Geniet van de faciliteiten op het park

Laat de winterse dagen bij Soal Beach Resort bruisen van activiteiten en plezier. Verwen uzelf met heerlijke hapjes en drankjes in het sfeervolle Havenrestaurant of het gezellige Strandpaviljoen 't Oude Strandhuys, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op het rustgevende water. Ontdek de gezelligheid die het recreatieteam met zich meebrengt. Het team staat zes dagen per week klaar met een scala aan gezellige activiteiten voor zowel jong als oud. Zelfs bij minder gunstig weer wordt er altijd voor een passende vervangende activiteit gezorgd, zodat uw verblijf bij Soal Beach Resort een continue stroom van vreugde en ontspanning is.

Een sfeerimpressie van het vakantiepark en de omgeving ⤵

Het vakantiepark in het kort:

 • Nieuwe appartementen met wellness
 • Comfortabele chalets
 • Uitzicht over het IJsselmeer
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Cultuurhistorische omgeving
 

Ontdek de omgeving van Workum

Vergeet tijdens uw verblijf bij Soal Beach Resort niet te genieten van de omgeving van Workum. Ontdek de prachtige West-Friese landschappen tijdens een mooie wandeling of een avontuurlijke rit op de fiets. Workum is één van de beroemde elfsteden waar u historische rijksmonumenten vindt, zoals de Grote- of Sint Gertrudiskerk, de zadeldaken en trapgevels. Zoekt u nog activiteiten buiten Workum tijdens uw vakantie? Hieronder vindt u een overzicht van onze aanbevelingen:

 
  Dagje Hindeloopen

  Bezoek het schaatsmuseum of maak een stadswandeling in Hindeloopen. Bezoek de oude handelsstad op 8 km afstand en geniet van het uitzicht over het IJsselmeer. 

  Rondleiding schapenvacht looierij

  Neem deel aan een rondleiding via een videotour door Nederlands enige schapenvacht looierij, pakhuis en winkel. Gelegen op 15 km afstand van het vakantiepark en te bezoeken t/m 31 december.
   

  Citygame, escapegame Sneek

  Bezoek Sneek en speel de interactieve citygame ' escapegame Sneek'  op 23 km afstand van het vakantiepark. Door middel van dit spel wordt u door het centrum van Sneek geleid. 
   

   

 
 
 

Veelgestelde vragen:

🎆 Mag er op jullie vakantiepark vuurwerk worden afgestoken?

Ons vakantiepark is geen vuurwerkvrij vakantiepark. Hierdoor is het mogelijk dat er vuurwerk afgestoken wordt op het park. Ook bestaat de kans dat er in de omgeving vuurwerk wordt afgestoken. 

👨‍👩‍👧‍👦 Voor hoeveel personen kan ik een accommodatie huren op jullie vakantiepark?

Onze luxe appartementen met wellness zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Viert u de jaarwisseling liever kleinschalig? De comfortabele chalets zijn geschikt voor maximaal 5 personen.