Monda | Soal Beach Resort
Herfstvakantie
  • Comfortabele chalets en ruime kampeerplaatsen
  • Schitterend uitzicht over het IJsselmeer
  • Gelegen in het authentieke Workum

Vier de herfstvakantie aan het IJsselmeer

De herfstvakantie is het ideale moment om er even lekker tussenuit te gaan. Genieten van warme chocolademelk en de natuur op haar mooist met prachtige rode, gele en oranje kleuren. Wat is er nu leuker dan gezellig samen de herfstvakantie door te brengen aan het IJsselmeer op een vakantiepark in Friesland? Bij Soal Beach Resort viert u uw herfstvakantie aan het IJsselmeer. U kunt hier goed vertoeven in comfortabele chalets, maar ook op ruime kampeerplaatsen. Soal Beach Resort beschikt over een groot aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. U vindt er bijvoorbeeld een jachthaven, gezellig havenrestaurant en een recreatiegebouw. We verwelkomen u graag voor een verblijf tijdens de herfstvakantie in Friesland!

Vind uw ideale verblijf tijdens de herfstvakantie in Friesland ⤵

 

Uw overnachting aan het IJsselmeer

Tijdens de herfstvakantie kunt u bij ons overnachten in comfortabele 4- en 5-persoons chalets die op loopafstand liggen van het water. Daarnaast kunt u ook heerlijk kamperen aan het IJsselmeer bij Soal Beach Resort Workum. Wij hebben verschillende soorten plaatsen zoals een kampeerplaats, comfortplaats of een plaats op het Surfveld. Wist u dat uw hond ook van harte welkom is op een deel van onze kampeerplaatsen? Wanneer boekt u uw herfstvakantie in Friesland bij Soal Beach Resort?

Komt u kamperen of overnachten in een accommodatie in de herfstvakantie? ⤵

 

Een greep uit onze faciliteiten  ⤵

 

Strand en strandpaviljoen

Kom uitwaaien op het strand en warm daarna op in het strandpaviljoen.

 

Recreatiegebouw 'The Fun Factory'

Uw kinderen vermaken zich uren bij ons recreatieteam in The Fun Factory.

 

Fietsverhuur

Huur een van onze fietsen en maak mooie fietstochten door het kleurrijke landschap.

 
 

Activiteiten in de herfstvakantie in Friesland

Bent u op zoek naar leuke activiteiten tijdens de herfstvakantie vanaf uw vakantiepark in Friesland? Dan helpen wij u graag. Soal Beach Resort ligt in Workum, deze elf steden plaats is erg leuk om te ontdekken tijdens uw herfstvakantie. Rondom Workum vindt u niet alleen prachtige wandel- en fietsroutes. Ook zijn er vele mooie vaarroutes. Zelfs in de herfst kunt u watersporten beoefenen in Friesland. Bent u met uw gezin op vakantie dan zijn er vele leuke kinderuitjes in de herfstvakantie. Zo heeft Friesland vele kindvriendelijke musea, speelparadijzen en leuke kinderroutes door het prachtig gekleurde bos. Welk uitje gaat u doen tijdens de herfstvakantie in Friesland?

 

Uitjes in de herfstvakantie met kids:

  • Kabouter routes
  • Overdekte zwembaden
  • Kindvriendelijke musea
  • Speelparken
  • Het Kameleondorp
  • Watersport
 
 
 

Veelgestelde vragen over een herfstvakantie in Friesland

Wat is een leuke bestemming voor een herfstvakantie in Nederland?

Het veelzijdige Friesland is een ideale bestemming voor een herfstvakantie. Soal Beach Resort ligt aan het IJsselmeer in Friesland waar u heerlijk kunt uitwaaien op het strand om vervolgens op te warmen in een van onze horecagelegenheden. Ook zijn er vele leuke (kinder)uitjes in de herfstvakantie te ondernemen vanaf ons park.

Welke activiteiten kan ik ondernemen tijdens mijn herfstvakantie in Friesland?

De keuze is reuze! Vanaf ons park kunt u in de herfstvakantie vele uitjes ondernemen, zoals musea bezoeken, de Friese elfsteden ontdekken of samen met uw kinderen naar een speelparadijs gaan. Maar ook op ons kinderpark kunt u zich vermaken op het strand, bij de horecagelegenheden of bij The Fun Factory. Wat gaat u doen tijdens de herfstvakantie?