Monda | Soal Beach Resort
Pinksteren in Friesland

Pinksteren in Friesland

  • Pinksteren aan het water
  • Directe ligging aan het IJsselmeer
  • Eigen jachthaven en strand

Pinksterweekend aan het water in Friesland

Wilt u Pinksteren eens anders vieren dan normaal? Kies dan voor een pinksterweekend weg in Friesland! De extra vrije dagen maken het de perfecte gelegenheid om er even tussenuit te gaan. Beleef samen met uw gezin of familie quality time en kom kamperen of een chalet huren op onze camping met Pinksteren. De kinderen vermaken zich met het animatieteam, bouwen zandkastelen op het zandstrand of klimmen er op los in de speeltuinen. U vermaakt zich ook in onze horeca, op het strand of op het water. Met wie komt u een weekendje weg met Pinksteren vieren bij Soal Beach Resort?

Vind uw ideale weekendje weg met Pinksteren 

 

Faciliteiten tijdens Pinksteren

Bij een geslaagde pinkstervakantie in Friesland kunnen natuurlijk leuke faciliteiten niet ontbreken. Laat uw watersport vaardigheden zien op het strand. De kinderen zullen veel plezier beleven met het animatieteam of in het recreatiegebouw 'The Fun Factory'. U en uw kinderen zullen zeker trek hebben na een dag vol activiteiten. U kunt terrecht bij onze horecagelegenheden aan het water. Kom een drankje en een hapje eten bij ons Havenrestaurant, 't Oude Strandhuys of de snackbar. De omgeving biedt ook veel mogelijkheden tijdens Pinksteren in Friesland. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Elfstedenstad Workum. Ook zijn er super gave fiets-, wandel- en vaarroutes. Breng een bezoekje aan Waterland in Friesland. Hier worden vaak leuke evenementen georganiseerd! Perfect voor een leuk uitstapje met het gezin!

 
 

Verblijven in Workum tijdens Pinksteren

Wilt u een chalet huren of kamperen tijdens Pinksteren in Friesland? Kamperen tijdens Pinksteren kan heel goed, want de temperaturen lopen al langzaam op! Wij bieden naast kampeerplekken ook ruime chalets aan als u niet wilt kamperen. De chalets zijn geschikt voor 5 personen en zijn comfortabel ingericht. Dat is profiteren van de gemakken van thuis, maar dan heerlijk ontspannen en genieten aan het IJsselmeer. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor 6 personen en daarmee ideaal om Pinksteren in Friesland met het gezin te vieren!

 

Uw verblijf in het kort:

✅ 4 tot 6 personen
✅ Comfortabele chalets
✅ Ruime kampeerplaatsen
✅ Aan het IJsselmeer
✅ Genieten van diverse faciliteiten
✅ Ideaal voor watersporters