Monda | Soal Beach Resort
Pasen in Friesland

Pasen in Friesland

  • Vakantie aan het IJsselmeer
  • Volop watersportmogelijkheden
  • Accommodatie huren of kamperen

Pasen aan het water in Friesland

Wilt u eropuit met Pasen? Even quality time beleven met het gezin? Wij geven u groot gelijk! Kom tijdens Pasen vakantie vieren aan het water bij Soal Beach Resort; een vakantiepark gelegen in Friesland. Met Pasen in Friesland kunt u komen kamperen op een ruime en groene kampeerplaats, een comfortabele accommodatie huren of luxe overnachten in een appartement. Waar u ook voor kiest, u beleeft gegarandeerd een heerlijke tijd met Pasen op ons vakantiepark! Wist u dat Soal Beach Resort direct gelegen is aan het IJsselmeer? Dé ideale vakantiebestemming voor watersporters. 

Vind uw ideale verblijf met Pasen ⤵

 

Uw verblijf met Pasen

Ons vakantiepark aan het water beschikt over diverse vakantiehuizen, appartementen en kampeerplaatsen aan. Soal Beach Resort heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf. Verblijven in een appartement? Deze bevinden zich op loopsafstand van het IJsselmeer en zijn van alle gemakken voorzien. Wilt u liever kamperen? Wij bieden diverse kampeerplaatsen aan waar u heerlijk het paasweekend aan het IJsselmeer kunt vieren. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn voorzien van 6 ampère elektra, een afwasplaats, een chemisch toilet op het kampeerterrein en een centraal waterpunt. Voor welk verblijf u ook kiest, u beleeft gegarandeerd een heerlijk paasweekend in Friesland!

 

Faciliteiten tijdens uw verblijf

Op het park en in de omgeving van het park kunt u genieten van diverse faciliteiten en activiteiten. Er is voor ieder wat wils en er zijn tal van mogelijkheden tijdens uw paasweekend in Friesland. Beleef waterpret op het strand en geniet daarna van een hapje en een drankje bij het Havenrestaurant of Strandpaviljoen 't Oude Strandhuys. De kinderen kunnen zich goed vermaken met het animatieteam of bij het recreatiegebouw 'The Fun Factory'. Op het park is er een haven, snackbar, supermarkt, fietsverhuur, wasserette, diverse sportvelden en leuke speeltuinen waar de kinderen zich kunnen vermaken. Kortom, u gaat zich tijdens uw paasweekend weg in Friesland niet vervelen! 

 

Faciliteiten in het kort:

🏊 Waterpret op het strand
🍽 Havenrestaurant, snackbar en 't Oude Strandhuys
🤹 Animatieteam en recreatiegebouw
🛥 Haven
🎾 Diverse sportvelden en speeltuinen
🚴 Fietsverhuur
🛒 Supermarkt