Monda | Soal Beach Resort
Hemelvaart

Hemelvaart

  • Camping direct aan het IJsselmeer
  • Ruime kampeerplaatsen en luxe chalets
  • Vele watersportmogelijkheden

Weekend weg met Hemelvaart in Friesland

Wilt u een weekendje weg met Hemelvaart in Friesland? Boek dan uw verblijf op onze camping aan het water in Workum! U vindt er goed verzorgde kampeerplekken, luxe chalets, een schitterende omgeving en een groot aanbod aan faciliteiten. Wat wilt u nog meer tijdens uw weekend weg met Hemelvaart aan het IJsselmeer? Beleef een heerlijke dag op het zandstrand waar u kunt zonnen, zwemmen en surfen of breng een bezoekje aan het gezellige Strandpaviljoen. De kinderen vermaken zich opperbest in het recreatiegebouw, met het animatieteam (schoolvakanties) en in de speeltuinen. Zien we u tijdens uw hemelvaartweekend weg in Friesland?

Boek uw verblijf in Friesland tijdens Hemelvaart ⤵

 

De faciliteiten tijdens uw weekend weg met Hemelvaart

Bij een geslaagde Hemelvaart in Friesland mogen natuurlijk toffe faciliteiten niet ontbreken. Beleef de grootste waterpret op het strand. De kinderen kunnen zich goed vermaken bij het animatieteam of in het recreatiegebouw 'The Fun Factory'. Wij snappen wel dat u en uw kinderen trek hebben gekregen na een dag vol plezier. U kunt terrecht bij onze horecagelegenheden. Kom een drankje en een hapje eten bij ons Havenrestaurant, 't Oude Strandhuys of de snackbar. In de omgeving zijn ook genoeg dingen te zien en te doen tijdens het hemelvaartweekend in Friesland. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Elfstedenstad Workum. In de omgeving zijn er diverse fiets-, wandel- en vaarroutes. Ook voor de familieuitjes bent u bij Soal Beach Resort aan het goede adres. Breng eens een bezoekje aan Waterland. Hier vindt u de allerleukste evenementen en dagjes uit!

 
 

Uw verblijf tijdens het hemelvaartweekend

Wilt u een chalet huren of kamperen tijdens het hemelvaartweekend in Friesland? Kamperen tijdens Hemelvaart kan heel goed, want de temperaturen lopen al langzaam op! Wij bieden ook ruime chalets aan als u niet wilt kamperen. De chalets zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Dat is profiteren van de gemakken van thuis, maar dan volledig ontspannen en genieten van het IJsselmeer. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en daarmee ideaal om een hemelvaartweekend in Friesland met het gezin te vieren!

 

Uw verblijf in het kort:

✅ 4 tot 6 personen
✅ Comfortabele chalets
✅ Ruime kampeerplaatsen
✅ Aan het IJsselmeer
✅ Genieten van diverse faciliteiten
✅ Ideaal voor watersporters