Monda | Soal Beach Resort
Meivakantie Friesland

Meivakantie Friesland

  • Huisjes & kampeerplaatsen
  • Perfect voor watersporters
  • Direct aan het IJsselmeer gelegen

Een meivakantie aan het water

Vier uw meivakantie in Friesland en geniet aan het IJsselmeer. U heeft bij Soal Beach Resort de keuze om te verblijven op de camping of in een luxe chalet geschikt voor maximaal 5 personen. Tijdens de meivakantie in Friesland kunt u de regio Waterland ontdekken; een divers, natuur- en waterrijk gebied. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de vele faciliteiten op Soal Beach Resort. Naast een super leuk en actief animatieteam zijn er ook diverse speeltuinen en sportvelden aanwezig en kunt u een hapje eten in ons havenrestaurant. Komt u ook uw meivakantie in Friesland vieren?

Boek nu uw meivakantie in Friesland 

 

Uw verblijf tijdens de meivakantie

Tijdens de meivakantie kunt u verblijven in één van onze chalets of op een kampeerplaats. Wij doen er alles aan om uw meivakantie in Friesland zorgeloos te laten verlopen. U kunt in de chalets verblijven met maximaal 5 personen. Ze bevinden zich op loopafstand van het IJsselmeer. Perfect als u een water- en natuurliefhebber bent. De chalets zijn voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een keuken met eethoek en een gedeeltelijk overdekt terras. Ook kunt u bij Soal Beach Resort heerlijk kamperen op één van de ruime kampeerplaatsen. Hier kunt u op en top genieten van uw meivakantie aan het water. U kunt op de kampeerplaatsen verblijven met maximaal 6 personen. Op het strand zijn er mogelijkheden voor diverse watersporten, maar u kunt er ook heerlijk wandelen en fietsen. Met wie mogen wij u verwelkomen?

 

Wat te doen tijdens uw meivakantie?

Tijdens uw meivakantie in Friesland hoeft u geen moment stil te zitten. Er zijn diverse faciliteiten op en in de omgeving van het vakantiepark. Zowel jong en oud zou zich vermaken tijdens de meivakantie in Friesland. Beoefen watersporten op het strand en kom daarna heerlijk dineren bij het Havenrestaurant of Strandpaviljoen 't Oude Strandhuys. Voor de kinderen is er een animatieteam en het recreatiegebouw 'The Fun Factory', hier zullen zij zich goed vermaken. Daarnaast is er op het park een haven, snackbar, supermarkt, fietsverhuur, wasserette, diverse sportvelden en leuke speeltuinen waar de kinderen veel plezier zullen hebben. Kortom, u en uw kinderen gaan zich tijdens uw meivakantie in Friesland niet vervelen! 

 

De faciliteiten in het kort:

🏊 Waterpret op het strand
🍽 Havenrestaurant, snackbar en 't Oude Strandhuys
🤹 Animatieteam en recreatiegebouw
🛥 Haven
🎾 Diverse sportvelden en speeltuinen
🚴 Fietsverhuur
🛒 Supermarkt