Monda | Soal Beach Resort
Zomervakantie Friesland
  • Zomervakantie aan het water
  • Vakantiepark gelegen aan het IJsselmeer
  • Volop watersportmogelijkheden

Zomervakantie aan het water in Friesland

Er is geen fijnere plek om uw zomervakantie te vieren dan aan het water. Soal Beach Resort is een vakantiepark aan het IJsselmeer en beschikt over een eigen zandstrand waar u heerlijk kunt vertoeven tijdens de zomervakantie in Friesland. Vanwege het ondiepe water is het uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en is het ideaal voor het uitoefenen van diverse watersporten. U kunt bij ons kamperen of een huisje huren in de zomervakantie. Bij beide is het mogelijk om direct aan het water te verblijven, heerlijk toch! Met wie komt u deze zomer genieten in Friesland?

Vind uw ideale zomervakantie in Friesland 

 

Overnachten tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie in Friesland kunt u bij ons overnachten in comfortabele 4- en 5-persoons chalets die op loopafstand liggen van het IJsselmeer. Daarnaast kunt u ook heerlijk kamperen aan het IJsselmeer bij Soal Beach Resort. Wij hebben verschillende soorten plaatsen zoals een kampeerplaats, comfortplaats of een plaats op het Surfveld. Wij snappen dat u uw hond natuurlijk niet wilt thuislaten. Daarom is uw hond ook van harte welkom op een deel van onze kampeerplaatsen! Wanneer boekt u uw zomervakantie in Friesland bij Soal Beach Resort?

 

Activiteiten in de zomervakantie in Friesland

Bent u op zoek naar leuke activiteiten tijdens de zomervakantie vanaf uw vakantiepark in Friesland? Dan helpen wij u graag. Soal Beach Resort ligt in Workum, deze Elfstedenplaats is erg leuk om te ontdekken tijdens uw zomervakantie. U vindt rondom Workum diverse wandel-, fiets- en vaarroutes. De zomervakantie is een perfect moment om watersporten te beoefenen in Friesland. Bent u met uw gezin op vakantie dan zijn er vele leuke dagjes uit in de zomervakantie. Zo heeft Friesland diverse musea, speelparadijzen en leuke kinderroutes door het prachtige koele bos. Wat gaat u doen tijdens de zomervakantie in Friesland?

 

Faciliteiten in het kort:

🏊 Waterpret op het strand
🍽 Havenrestaurant, snackbar en 't Oude Strandhuys
🤹 Animatieteam en recreatiegebouw
🛥 Haven
🎾 Diverse sportvelden en speeltuinen
🚴 Fietsverhuur
🛒 Supermarkt