Monda | Soal Beach Resort
Op vakantie in het voorjaar

Genieten van het voorjaar

  • Aan het IJsselmeer
  • Optioneel met wellness
  • Cultuurhistorische omgeving
 

Ontdek het voorjaar in Friesland

Wilt u een keertje niet op wintersport en heeft u meer interesse in een vakantie in eigen land? Dan is een vakantie in Friesland een goed idee! Ga op onderzoek uit en volg de wandel-, fiets- en autoroutes langs verschillende historische steden, zoals de elfsteden. Op de camping zijn ook genoeg activiteiten te beleven tijdens de voorjaarsvakantie. Wordt uitgerust wakker in uw luxe appartement of knusse chalet en geniet van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer.

 

Bekijk ons aanbod voor een gezellige voorjaarsvakantie

 

Ontdek onze diverse accommodaties 

Wilt u op vakantie in eigen land en lekker ontspannen? Dan bent u bij Soal Beach Resort aan het juiste adres. Verblijf in onze nieuwe en luxueuze appartementen. Onze appartementen zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Kom heerlijk tot rust door de wellness en de geluiden van het nabij gelegen IJsselmeer. Onze ruime chalets zijn comfortabel ingericht voor ultieme rust tijdens uw voorjaarsvakantie. De ruime chalets zijn geschikt voor maximaal 5 personen en zijn toegankelijk voor mindervaliden

 

Het vakantiepark in het kort:

  • Luxe appartementen met wellness
  • Comfortabele chalets
  • Spectaculair uitzicht over het IJsselmeer
  • Recreatieprogramma voor jong en oud
  • Geschikt voor mindervaliden

Een sfeerimpressie van ons vakantiepark⤵

 

Geniet van de West-Friese omgeving

Ontdek de prachtige West-Friese omgeving tijdens uw vakantie in het voorjaar. Ons vakantiepark ligt in het stadje Workum dat bekend staat als één van de beroemde elfsteden. Workum heeft een cultuurhistorisch centrum waar veel te beleven valt. Kom tot rust tijdens een wandeling door het centrum en ontdek rijksmonumenten, zoals de zadeldaken, trapgevels en de Grote of Sint-Gertrudiskerk. Wilt u er even tussenuit met de kinderen? Bezoek binnenzwembad 'De Rolpeal' in Workum voor veel waterpret.

 
 
 
 

Veelgestelde vragen:

🌲 Zijn er activiteiten te beleven in de omgeving van het vakantiepark?

Jazeker! Ons vakantiepark ligt in het stadje Workum dat bekend staat als één van de elfsteden. Ontdek de vele fiets- en autoroutes en laat u leiden door de verschillende beroemde elfsteden en de bijbehorende landschappen. 

🧑‍🍳 Welke faciliteiten zijn er op het vakantiepark?

Op ons vakantiepark vindt u twee restaurants waar u heerlijk kan lunchen en dineren. Voor de snelle trek is er ook een snackbar op het park aanwezig. Ook is er 'The Fun Factory'. Dit is het recreatiegebouw waar leuke activiteiten gehouden worden door het animatieteam.