Monda | Soal Beach Resort
Vakantiepark met jachthaven

Vakantiepark met jachthaven

  • Comfortabele chalets en kampeerplaatsen
  • Aan het IJsselmeer in Friesland
  • Eigen jachthaven met vele faciliteiten

Vakantiepark met jachthaven in Friesland

Soal Beach Resort is een vakantiepark en camping gelegen in de stad Workum in Friesland. Het is een veelzijdig vakantiepark met eigen jachthaven aan het IJsselmeer en daarmee de ideale uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Tijdens uw vakantie bij Soal Beach Resort kunt u verblijven op onze goed verzorgde kampeerplekken of in onze luxe chalets mét prachtig uitzicht. Ons vakantiepark beschikt over verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zoals een eigen zandstrand, gezellig havenrestaurant en fietsverhuur. De omgeving van ons park is ontzettend divers en zeker waard om te ontdekken tijdens uw verblijf.

 

Verblijven op een vakantiepark met jachthaven

Bij Soal Beach Resort beleeft u een heerlijk ontspannen vakantie aan het IJsselmeer. Heeft u behoefte aan comfort en ruimte? Kies dan voor een verblijf in onze comfortabele chalets geschikt voor maximaal 5 personen. Onze luxe chalets bevinden zich langs het water en bieden u een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. De standaard chalets bevinden zich op een van de grasvelden en zijn compleet ingericht. Bent u op zoek naar meer avontuur? Kies dan voor een verblijf op één van onze ruime kampeerplaatsen aan het water. Uw kampeerplaats is voorzien van water aan- en afvoer, 6 of 10 ampère elektra en gratis wifi. Tevens is uw huisdier op sommige kampeerplaatsen van harte welkom. We verwelkomen u graag op ons vakantiepark met eigen jachthaven!

 
 

Vakantie op een vakantiepark met eigen haven

Op ons vakantiepark met haven in Friesland is veel te beleven. De jachthaven van Soal Beach Resort is de perfecte haven voor watersportliefhebbers die het IJsselmeer, de Friese wateren of de Waddenzee willen bevaren. Onze jachthaven beschikt over hoogwaardige faciliteiten zoals een smakelijk restaurant, wasserette, dieselpomp, jachtservice en een havenkantoor. Bovendien bieden we bij Soal Beach Resort winterstalling voor boten of caravans aan. Daarnaast beschikt ons vakantiepark over een eigen zandstrand aan het IJsselmeer waar u heerlijk kunt zonnen, zwemmen en surfen. Geniet van de gezelligheid en het schitterende uitzicht bij het strandpaviljoen en bezoek onze verschillende sportvelden. Kinderen vermaken zich uitstekend bij onze diverse speeltuinen, in het recreatiegebouw en bij het animatieteam gedurende de schoolvakanties. In de omgeving van ons vakantiepark met eigen jachthaven vindt u de allerleukste uitjes.

Toffe uitjes in de omgeving:

◆ Wandel door de bossen van het Gaasterland

◆ Bezoek het Fries Scheepvaart Museum

◆ Ontdek Elfstedenstad Workum

◆ Ervaar de gaafste evenementen

◆ Huur een sloep, zeilboot of SUP

 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen over een vakantiepark met haven

🛥️ Welk vakantiepark in Friesland beschikt over een eigen jachthaven?

Dat is Soal Beach Resort in Workum. Soal Beach Resort is gelegen aan het IJsselmeer en is daarmee dé perfecte locatie voor watersportliefhebbers. De jachthaven van Soal Beach Resort beschikt over faciliteiten zoals winterberging binnen en buiten, goede jachtservice, een portaalkraan en een havenkantoor. U beleeft zeker weten een heerlijke vakantie aan het water in Friesland!

⏰ Waar boek ik een last minute vakantie op een vakantiepark met jachthaven?

Op Soal Beach Resort boekt u een heerlijke last minute vakantie aan het IJsselmeer. Soal Beach Resort beschikt over een mooie eigen jachthaven waar u zich optimaal kunt vermaken. U heeft de mogelijkheid om te verblijven in comfortabele chalets of op ruime kampeerplaatsen. Een aantal chalets en kampeerplaatsen liggen zelfs aan het water. Dat is nog eens heerlijk wakker worden!