Monda | Soal Beach Resort
Winterstalling

Winterstalling

 

Winterstalling bij Jachthaven Soal Marina in Friesland

Beschikt u over een boot en wilt u deze stallen gedurende de koudere periode van het jaar? Dat begrijpen wij bij Soal Marina maar al te goed. Winterstalling is mogelijk bij Jachthaven Soal Beach Resort op de wal, in onze vorstvrije hal of in het water. Jachthaven Soal Beach Resort bevindt zich in Workum en biedt diverse faciliteiten zoals een restaurant, wasserette, dieselpomp, pompstation voor oliehoudend water, service bedrijven en ruim 500 ligplaatsen. Dus bent u op zoek naar een plek voor winterstalling in Friesland? Dan moet u bij Soal Marina zijn!

 
 
▶ Swipe voor meer afbeeldingen ▶
 

Winterstalling voor uw boot

Voor de winterstalling van uw boot binnen kunt u perfect bij de jachthaven van Soal Marina terecht. Onze winterberging heeft een capaciteit van maar liefst 15.000 m², waarvan 4.500 m² overdekt in een geïsoleerde loods. Omdat wij maar al te goed begrijpen dat u uw boot of schip veilig wilt stallen, is ons gehele terrein omheind en voorzien van camera's. Het terrein is enkel toegankelijk voor ligplaatshouders. Soal Marinat biedt voor uw boot de ideale winterstalling!

 
 

Lees meer over onze jachthaven ⤵

Winterstalling bij Soal Beach Resort:

✦ Stalling van uw boot van 1 november t/m 31 maart

✦ 15.000 m² waarvan 4.500 m² overdekt in een geïsoleerde loods

✦ Geheel omheind terrein voorzien van camera's en enkel toegankelijk met toegangspas

✦ Doe-Het-Zelf loodsen voor het uitvoeren van werkzaamheden tijdens de winterperiode

✦ Laat uw schip of boot probleemloos overwinteren

Doe-Het-Zelf loodsen en werkzaamheden

Tijdens de winterperiode is het een goed moment om enkele werkzaamheden aan uw boot te verrichten. Bij jachthaven Soal Beach Resort beschikken wij over diverse Doe-Het-Zelf loodsen die u kunt huren. Bovendien kunt u algemene werkzaamheden aan uw jacht laten uitvoeren, zoals het laten controleren van de zeilen, het wassen van de zeilen en andere werkzaamheden. Wenst u accuonderhoud gedurende de periode van winterstalling? Dan worden deze getest, verzorgd en op peil gehouden. Dekkleden zijn toegestaan bij onze jachthaven, mits er gebruik wordt gemaakt van degelijke dekkleden. Plastic kleden worden ten strengste afgeraden.