Monda | Soal Beach Resort

Museum maand arrangement

    Last minute voordeel
    Gelegen aan het IJsselmeer
    Gratis museumbezoek
 

Boek nu bij ons een Museum Maand arrangement.

Verblijf in november bij ons en ontvang onbeperkt gratis entree voor 15 musea in Waterland van Friesland in deze maand. Bekijk snel de beschikbaarheid.

Duik in november dieper in de kunst, cultuur én natuur in Waterland van Friesland. 15 musea houden dan Open Huis. Ga bijvoorbeeld naar Museum de Tiid (tijd in het Fries) in Bolsward, gevestigd in het rijksversierde stadhuis. Of ontdek Museum Joure: een verrassend maakmuseum, gevestigd op de bakermat van Douwe Egberts. In het Afsluitdijk Wadden Center duik je in een interactieve beleefexpositie over het (over)leven van de Nederlanders in de Delta. In het Fries Scheepvaart Museum ontdek je de geschiedenis van de scheepvaart in Friesland, de ijssporten en de historie van de stad Sneek. In 2023 uitgeroepen tot Beste Kidsproof Museum van Friesland!

Exclusief bij ons ontvang je gratis entree voor deze 15 musea, wanneer je het Open Museum Maand arrangement in november boekt. Vergeet niet om fietsen mee te nemen, want VVV Waterland van Friesland heeft routes gemaakt om de musea te bezoeken. Ook is er een autoroute beschikbaar.
 

Sfeerimpressie van uw last minute naar Friesland